Om

 

Lidt om mig

 

Jeg kom til verden i en lille by i Vestjylland på en vinterdag i 1937. Siden har jeg hadet kulde. Misforstå mig ikke - jeg elsker livet, men jeg kan bare ikke lide kulde.

 

Mit hjem er et dejligt hus i Nordjylland, hvor jeg bor sammen med Knud, som er tidligere landmand. Vi har kendt hinanden i mere end 25 år. Vi lever et aktivt liv med mange rejser, interesser og masser af venner. Familien er også en stor del af vores liv. Vi er begge blevet bedsteforældre og jeg har også fået et oldebarn.

 

Jeg har en passion for madlavning, som har været en stor del af mit liv siden jeg som 12-årig kom ud og 'tjene' hos en velstående familie i Vestjylland. Derfor har jeg også en side med opskrifter. De fleste er lette at gå til og bliver ofte besøgt af børn og børnebørn, når der skal hentes inspiration til aftensmaden eller kagen til gæsterne. I vores hus møder man ofte duften af nybagt brød og kager eller synet af hjemmesyltede asier og nyopgravede grøntsager fra køkkenhaven.

 

Knud og jeg har begge 'grønne fingre' og hvor Knud mest tager sig af de udendørs planter og frugttræer, så sørger jeg for vindueskarme, der bugner af alt fra orkideer til pengetræer. Så forvent et billede eller to af nogle af de mange smukke blomster.

 

Desuden har jeg en interesse i at følge med i alt det nye... Udover at jeg holder mig opdateret på de kendte og deres færden via Billed Bladet (bruger af og til undskyldningen, at tv-programmet deri er så godt) så følger jeg også med på de sociale medier. Facebook er med i min hverdag og den kan jo også checkes på en iPhone :-)

 

Nu har jeg så også denne opdatering af min gamle hjemmeside, som efter knap 7 år trængte til et ansigtsløft. Når jeg indimellem får en pause, vil jeg benytte lejligheden til at lægge flere og nye ting op på siden. Når du får lyst til en pause, så er du velkommen tilbage!

 

 

De venligste hilsner

 

Paula

 

Jeg findes på facebook her

 

 

Knud & Paula

Knud og jeg - til hverdage og fester

Paula & Knud til fest